Henrik Heilmann Henrik Heilmann

 

Om Henrik Heilmann

 

Henrik er uddannet lærer, Enneagram-rådgiver og NLP-Trainer, samtidig med at han har en 4-årig kropsterapeutisk uddannelse bag sig (bodynamic). Henrik har udviklet mange kommunikations- og ledelsesmodeller som mange ledere og virksomheder i dag nyder godt af, og Henrik fungerer som personlig coach og sparringpartner for virksomhedsledere over hele landet.

 

Henriks personlighed og karisma, hans teoretisk velfunderede baggrund og hans humoristiske, dynamiske og ærlige undervisningsform har gjort Henrik til en meget eftertragtet coach, ledertræner og processkonsulent. Effektiv transformation er et af Henriks specialer.

 

Henrik gør altid det der er nødvendigt for at løse opgaven og siger altid sandheden, uanset hvor ondt den gør eller hvor upopulær han måtte blive. Henrik skærer igennem til benet, og hans nye 2-trins model til effektiv coaching vækker stor interesse p.g.a. resultaterne han opnår. Deltagerne på lederuddannelsen lærer at bruge coachingmodellen.

 

Henrik har undervist de arbejdspladser der efterfølgende er blevet udnævnt til Danmarks og Europas bedste arbejdspladser, bl.a. Middelfart Sparekasse og Kjær Group i perioden 2003 - 2007.